Logo participatiemarkt

De Amsterdamse Participatiemarkt beweegt je

 • 87_1.watisertedoen_900x425px

  Programma

  Op 1 november om 10.00 uur is het zover: dan vindt de elfde Amsterdamse Participatiemarkt plaats in De Hallen in Amsterdam-West. Deze editie staat in het teken van ambities. Die hebben we allemaal. Naast de bekende informatiemarkt voor vraag en aanbod, is er uiteraard veel meer te doen.

  lees meer

 • 84_1.rein-kooyman_9_web

  Allemaal ambities

  op 1 november 2016 vindt van 10.00 tot 16.00 uur de elfde editie van de Amsterdamse Participatiemarkt plaats. Net als vorig jaar strijkt de markt voor vraag en aanbod voor leren, werken en doen neer in De Hallen in Amsterdam-West. In de Hannie DankbaarPassage om precies te zijn.

  lees meer

 • 81_1.rein-kooyman_4_web

  voor jou!

  Heb je op dit moment geen werk, bijvoorbeeld vanwege een arbeidsbeperking? Of lukt het niet om invulling aan je dagen te geven en ben je wel op zoek naar een passende activiteit? Wil je graag naar school, maar gaat dat lastiger vanwege je beperking? De Amsterdamse Participatiemarkt is er om je te oriënteren op leren, werken en doen in Amsterdam.

  lees meer

wat is de participatiemarkt?

De Amsterdamse Participatiemarkt is niet meer weg te denken als middel om vraag en aanbod voor leren, werken en doen bij elkaar te brengen. De markt is er voor iedereen die niet vanzelfsprekend mee (kan) doen in de maatschappij.

lees meer

Vervoer nodig?

Voor wie wil is er gratis vervoer naar de Participatiemarkt en terug. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link. ROADS Vervoer zorgt dat je op 1 november veilig aankomt en thuis wordt gebracht. Je wordt afgezet bij de speciale APM 2016-bushalte en kunt daar ook weer opstappen.

Jekuntmeer-tours

Als bezoeker aan de Amsterdamse Participatiemarkt kun je mee op pad met een zogeheten Jekuntmeer-tour: een rondje door de wijk langs sociale firma’s en bedrijven. Een leuke manier om kennis te maken! Wil je mee op pad? Meld je dan aan via deze link! of lees hier meer

Meet & greet

Nieuw dit jaar is een Meet & Greet met allerlei bedrijven. In de foyer van De Hallen Studio’s kun jij als bezoeker tussen 13.00 en 16.00 uur vrijblijvend in gesprek met werkgevers die openstaan voor of op zoek zijn naar werknemers met een arbeidsbeperking.

lees hier meer

tweets

nieuwsbrieven

Jekuntmeer.nl verstuurt regelmatig nieuwsbrieven. Wil je de nieuwsbrieven van jekuntmeer.nl voortaan ontvangen? Ga dan naar de jekuntmeer website om je in te schrijven en mis nooit meer het goede nieuws.

Site by Alsjeblaft!