Logo participatiemarkt

De Amsterdamse Participatiemarkt beweegt je

 • 85_1.rein-kooyman_9

  Save the date!

  De voorbereidingen zijn in volle gang:
  op 1 november 2016 vindt de elfde editie van de Amsterdamse Participatiemarkt plaats. Zet de datum alvast in de agenda!

  Net als vorig jaar strijkt de markt voor vraag en aanbod voor leren, werken en doen neer in De Hallen in Amsterdam-West. In de Hannie DankbaarPassage om precies te zijn.

  lees meer
 • 81_1.rein-kooyman_5

  voor jou!

  Heb je op dit moment geen werk, bijvoorbeeld vanwege een arbeidsbeperking? Of lukt het niet om invulling aan je dagen te geven en ben je wel op zoek naar een passende activiteit? Wil je graag naar school, maar gaat dat lastiger vanwege je beperking? De Amsterdamse Participatiemarkt is er om je te oriënteren op leren, werken en doen in Amsterdam.

  lees meer
 • 83_1.rein-kooyman_1

  JEKUNTMEER.NL

  Iets ondernemen of een baan hebben is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Misschien behoor jij wel tot de groep mensen die vanwege een beperking niet gemakkelijk meedoet. Gelukkig is er heel veel te doen. Op www.jekuntmeer.nl vind je ruim 1500 activiteiten op het gebied van leren, werken en doen in Amsterdam.

  lees meer

wat is de participatiemarkt?

De Amsterdamse Participatiemarkt is niet meer weg te denken als middel om vraag en aanbod voor leren, werken en doen bij elkaar te brengen. De markt is er voor alle mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is mee te kunnen doen in de maatschappij. We spreken ook wel van de live-versie van jekuntmeer.nl.

lees meer

Terugblik op de 10de Participatiemarkt

Op 10 november 2015 vonden ruim 2.500 bezoekers de weg naar de 10e Amsterdamse Participatiemarkt. Het was een bruisende dag met veel informatie, inspiratie, activiteiten, workshops, documentaires, film en theater en werk.

lees meer

tweets

Site by Alsjeblaft!