Logo participatiemarkt

De Amsterdamse Participatiemarkt beweegt je

  • 13_1.watisertedoen

Wat is er te doen?

In de Passage

Uiteraard is er de hele dag de informatiemarkt: het hart van de Participatiemarkt. De plek waar ambities samengebracht worden. Als bezoeker vind je hier tal van organisaties met een heel divers aanbod: van activiteiten in de wijk tot dagbesteding tot (vrijwilligers)werk, opleidingen en cursussen.

Tijd: van 10.00 – 16.00 uur.

In de foyer

Nieuw op het programma is een meet & greet met allerlei bedrijven. In de foyer kun je als bezoeker vrijblijvend in gesprek met diverse bedrijven die openstaan voor of op zoek zijn naar werknemers met een arbeidsbeperking. In een informele setting kun je vragen stellen, je ambities delen en je oriënteren. Er zijn gastvrouwen en -heren aanwezig om je rond te leiden en te begeleiden.

Tijd: van 13.00 – 16.00 uur

In de wijk
Als bezoeker aan de Amsterdamse Participatiemarkt kun je ook mee op pad met een zogeheten Jekuntmeer-tour: een rondje door de wijk langs sociale firma’s en bedrijven. Een leuke manier om kennis te maken! De deelnemende firma’s zijn: Bakkerij Iambe, Kunstuitleen Beeldend Gesproken, Recycle Fietsen van Roads, de Fietsenmakerij van De Regenboog Groep en Kaarsenmakerij Colors.

En verder…
En verder zijn er cv-dokters aanwezig, kun je je foto laten maken, maak je kans op een knipbeurt bij Kinki Kappers, kun je kleding en stijladvies voor tijdens sollicitaties krijgen bij Dress for Succes en nog veel meer!

Site by Alsjeblaft!