Logo participatiemarkt

De Amsterdamse Participatiemarkt beweegt je

  • 88_1.apm-2016-voor-in-slider

    Amsterdamse Participatiemarkt maakt ambities waar

    We kijken terug op een zeer geslaagde Amsterdamse Participatiemarkt 2016 met allemaal ambities: 2.350 bezoekers, 85 organisaties en bedrijven en veel vrijwilligers. We bedankten iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie ontmoeting.

    lees meer

wat is de participatiemarkt?

De Amsterdamse Participatiemarkt is niet meer weg te denken als middel om vraag en aanbod voor leren, werken en doen bij elkaar te brengen. De markt is er voor iedereen die niet vanzelfsprekend mee (kan) doen in de maatschappij.

lees meer

Jekuntmeer-tours

Als bezoeker aan de Amsterdamse Participatiemarkt kon je mee op pad met een zogeheten Jekuntmeer-tour: een rondje door de wijk langs sociale firma’s en bedrijven. Een leuke manier om kennis te maken! Lees hier meer

Meet & greet

Nieuw dit jaar was een Meet & Greet met allerlei bedrijven. In de foyer van De Hallen Studio’s kon je als bezoeker tussen 13.00 en 16.00 uur vrijblijvend in gesprek met werkgevers die openstaan voor of op zoek zijn naar werknemers met een arbeidsbeperking.

lees hier meer

Waar is het?

De locatie van De Hallen is Amsterdam West, vlakbij het centrum, tussen de Kinkerstraat, het Bellamyplein, de Tollensstraat en de ten Katemarkt. De Participatiemarkt vindt plaats in de Hannie Dankbaarpassage.

tweets

nieuwsbrieven

Jekuntmeer.nl verstuurt regelmatig nieuwsbrieven. Wil je de nieuwsbrieven van jekuntmeer.nl voortaan ontvangen? Ga dan naar de jekuntmeer website om je in te schrijven en mis nooit meer het goede nieuws.

Site by Alsjeblaft!