Logo participatiemarkt

De Amsterdamse Participatiemarkt beweegt je

wat is de participatiemarkt?

De Amsterdamse Participatiemarkt is niet meer weg te denken als middel om vraag en aanbod voor leren, werken en doen bij elkaar te brengen. De markt is er voor alle mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om mee te doen in de maatschappij. We spreken ook wel van de live-versie van jekuntmeer.nl.

De markt, die elk jaar in het najaar plaatsvindt – is niet alleen interessant voor bezoekers om zich te oriënteren en voor aanbieders om hun activiteiten te presenteren, maar ook voor verwijzers en beleidsmedewerkers om zich te laten informeren over het diverse aanbod en de meest actuele ontwikkelingen in het sociale domein.

Het is altijd een bijzondere, onderhoudende en informatieve dag. Iedereen die belemmeringen ondervindt om actief mee te kunnen doen in onze maatschappij kan zich op deze participatiemarkt oriënteren op de mogelijkheden die er zijn om wél mee te (kunnen) doen.

Op basis van de resultaten van de bezoekersenquêtes, die zijn ingevuld door bezoekers van de Amsterdamse Participatiemarkt 2013, 2014 en 2015 hebben we een Factsheet opgesteld.

Professionals zijn ook van harte welkom om zich te laten informeren over een zo goed als compleet aanbod van activiteiten gericht op ontspanning en recreatie, educatie en onderwijs, werkervaringsplekken en werk.

Factsheet
Verslag Participatiemarkt 2015

Site by Alsjeblaft!